Contact & tarieven

Als je het echt niet meer trekt, moet je duwen.....

Neem contact op

+31 (0) 6 28 07 22 23 Netherlands
elizabeth@stresscompass.eu +34 633 424 520 Espagne

Wil je na het doornemen van mijn site direct een afspraak inplannen dan is het mogelijk om het contactformulier in te vullen. Hierin kan alvast een korte vraag worden gesteld en eventueel de reden van de hulpvraag. 

Na ontvangst van het contactformulier bepalen wij samen waar, wanneer en hoe we gaan afspreken. U kunt snel terecht, ik heb geen wachtlijst en werk niet uitsluitend op werkdagen tussen 9 en 17 uur. 

Eventueel een combinatie van eerst een sessie online (via beeldbellen) en vervolgens in persoon kan ook.

Heb je naast de basis zorgverzekering een aanvullende verzekering? De kosten voor individuele therapie (psychologische hulpverlening) wordt, afhankelijk van jouw aanvullend pakket, meestal (gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars. Coaching wordt niet vergoed door verzekeraars. Heel vaak vergoeden werkgevers deze kosten wel omwille van uitvalpreventie en competentieontwikkeling. Bespreek dit vooraf met je werkgever.

Tarieven:

Intake: Telefonisch / on-line sessie van ca. 20 minuten en is kostenloos.

In de praktijk: Sessie van 5 kwartier bedraagt € 85,-ieder bijkomend half uur reken ik €25,-

Online: Voor uitsluitend online sessies via beeldbellen (skype, zoom, whats app)  hanteer ik een tarief van 60,- euro voor een uur. (minimum beeldsessie is 30 minuten /30,- euro)                       

 
 
 
Stresscompas !@€1
Stresscompas !@€1
Stresscompas !@€1